leassing
Royal Apartments gay porn Prishtina
Kompleksi banesor “ ROYAL” i ndërtuar në pjesën më të bukur të Prishtinës, i projektuar me dizajn unik dhe arkitekturë moderne, gjindet në qendër të qytetit, afër spitalit dhe Arkivit të Kosovës.
Më shumë >

Projektet

Pse banesat tona?

  • Shpejtësi, Korrektësi, Siguri
  • Të ndërtuara në pjesën më të bukur të qytetit
  • Infrastrukturë dhe arkitekturë moderne
  • Siguri e milf videos plotë, monitorim | kamera 24h
  • Ujë 24h
  • Ashensor me mirëmbajtje
  • Këndi i lojrave për fëmijë
  • Hapsira gjelbruese
  • Nxemje me termokos

Ofertë Speciale

ra3